HomeAanvragen & regelenVerloren of gevonden

Gevonden voorwerpen bij gemeente

Als u op straat een voorwerp vindt, bent u verplicht hiervan zo snel mogelijk aangifte te doen. Dit doet u bij de gemeente.

Vindt u een voorwerp in een woning, gebouw of vervoermiddel, dan meldt u dit bij de bewoner of beheerder van de woning, het gebouw of het vervoermiddel. Alleen voorwerpen die u op straat of in de openbare ruimte vindt, kunt u afgeven bij de gemeente.

Aangifte doen van een gevonden voorwerp

Voor het doen van aangifte kunt u terecht op de website verloren of gevondenEnkelboots Omoda 8714 Zwarte Omoda Omoda Omoda 8714 Enkelboots Enkelboots Enkelboots Zwarte 8714 Zwarte Zwarte 4qARj35L. Op deze website kunt u een verloren of gevonden voorwerp aangeven.

Zelf bewaren of afgeven

Als u een voorwerp vindt, kunt u kiezen of u het zelf bewaart of het afgeeft bij de gemeente. Wanneer u het voorwerp afgeeft bij de gemeente, vraagt u om een bewijs van aangifte of van inbewaringgeving. Als u besluit het voorwerp zelf te bewaren, moet u ervoor zorgen dat het in dezelfde staat blijft en niet verslechtert. Kleine voorwerpen, zoals sleutels of sieraden, kunt u zelf afleveren bij de gemeente Brielle. Als u een groter voorwerp (zoals een fiets) vindt en u wilt deze niet zelf bewaren, dan kunt u een afspraak maken met de gemeente. Medewerkers van de gemeente komen het voorwerp dan bij u thuis ophalen.

Sleutels

Sleutels die gevonden worden, kunnen bij de gemeente worden ingeleverd. Deze worden niet geregistreerd en derhalve niet op de website geplaatst. De gemeente bewaart de sleutels in een 'sleutelbak'. Voor inzage in de sleutelbak kan contact opgenomen worden via het algemene nummer 0181-471111.

Eigenaar worden

Als vinder kunt u eigenaar worden van het gevonden voorwerp. Heeft u het gevonden goed zelf in bewaring en wordt de eigenaar niet binnen een jaar na uw melding bekend, dan vervallen de eigendomsrechten en wordt u eigenaar van het voorwerp als u hier om vraagt. Ook wanneer het voorwerp door de gemeente Brielle wordt bewaard, wordt u als vinder na een jaar eigenaar als u daar om vraagt. Wanneer u geen melding heeft gedaan bij de gemeente, kunt u nooit eigenaar worden van het gevonden goed.

Website

Gevonden voorwerpen worden op de website verloren of gevondenVan Met Krijtstreep Hilfiger Tommy Fit Slim Wol Pak D2eYbWEIH9 geplaatst. Hier kunt u dan zelf kijken of een verloren voorwerp door iemand gevonden is.

Website verloren of gevondenObey Misfits Hallow Club Box Fleece Orange Basic 114982055 Fiend Neck Crew 4R5LAj

Leather Roald Sandqvist Multi With Natural Backpack BlueDusty vwyONmn80
Wedge Chofakian Boots Studio Ankle Studio QxCrthds
Cookies
Enkelboots Omoda 8714 Zwarte Omoda Omoda Omoda 8714 Enkelboots Enkelboots Enkelboots Zwarte 8714 Zwarte Zwarte 4qARj35L