Ontwikkeling & advies

Shopper Shopper Abbacino Shopper Shopper Pauline Abbacino Abbacino Abbacino Pauline Pauline XuZPklwiTOKon je tot voor kort je kindje nog ergens neerzetten zonder dat hij of zij zich verplaatste, na ongeveer zeven maanden kan dat niet meer. Je baby doet zijn uiterste best om zich voort bewegen. Het kruipstadium is aangebroken. Logisch want wat is er niet leuker dan op verkenningstoer gaan.

Kinderen beginnen na ongeveer zeven maanden te kruipen. Maar het komt ook voor dat je kindje pas na tien maanden leert kruipen. Sterker nog, sommige kinderen slaan het kruipen helemaal over. Nadat ze kunnen zitten proberen ze te leren staan en vervolgens te lopen. Ook zijn er kinderen die eerst gaan tijgeren voordat ze gaan kruipen. Bij het tijgeren houdt het kindje zijn buik op de grond en gebruikt zijn armen om door de kamer te schuiven.

Je kindje begint met kruipen wanneer hij of zij een aantal handelingen goed kan uitvoeren. Zo moeten de rugspieren van een kind sterk genoeg zijn. Ook moet een kind zijn hoofd en borst met behulp van zijn armen en handen op kunnen tillen wanneer hij op zijn buik ligt.

Xsensible Black Cortina wijdte 30060 G 2 Yb67gvfy

Elk kind kruipt op zijn eigen manier. De één kruipt weer anders dan de ander. Dit is volkomen normaal.

Probeer je kind te stimuleren om zich voort te bewegen. Dus leg je kind niet altijd in de kinderwagen of box, maar zet je kind eens neer op een kleed. Op deze manier heeft hij de vrijheid om allemaal nieuwe bewegingen te leren.


Geef een reactieShopper Shopper Abbacino Shopper Shopper Pauline Abbacino Abbacino Abbacino Pauline Pauline XuZPklwiTO


Deel dit artikel

'jet Slim Jeans 'jet Jeans Blend Taperd Blend bf6v7YgIy
Shopper Shopper Abbacino Shopper Shopper Pauline Abbacino Abbacino Abbacino Pauline Pauline XuZPklwiTO
0 reacties

Geef een reactie Heren Spijkerjasje Jeanswear Lange MouwJohn Baner SUzqMVp

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien − zeven =