De sterrenteams van NEWb!

Artiesten Management – Clockwork

De naam ‘Clockwork’ is tot stand gekomen aan de hand van een aantal factoren.

Allereerst is de vergelijking met popcultuur snel gelegd, denk aan de legendarische film van Stanley Kubrick, A Clockwork Orange (gebaseerd op het boek van Anthony Burgess) of het geweldig ontvangen album van Queens Of The Stone Age: ‘Like Clockwork’.

Daarnaast zit er nog een symbolische betekenis achter de naam. Clockwork is, uiteraard, de Engelse vertaling van het Nederlandse woord ‘uurwerk’. Een uurwerk is allereerst heel precies, het bestaat uit verschillende tandwielen en radertjes die precies in elkaar grijpen en elkaar verder helpen. Dit is ook van toepassing op het bedrijf, vijf personen die elkaar aanvullen en verder helpen, net als een uurwerk.

Daarnaast is Clockwork bij de tijd, wat weer een knipoog is naar het uurwerk.

Clockwork richt zich op beginnende popmuzikanten.

Artiesten Management – Honest management

Honest management is een management team bestaande uit vier jonge studenten. Eerlijkheid is zeer belangrijk voor Honest management. Honest management vindt de passie voor muziek erg belangrijk, dit wil nog wel eens wegvallen door de huidige wurgcontracten. Honest management wil door transparante contracten dit tegengaan. Hierdoor zal een betere band opgebouwd worden met de artiest. De artiest heeft veel inspraak bij Honest management. Alles kan geregeld worden. Daarnaast zal de artiest alleen gebruik maken van de diensten die hij of zij wil.

Artiesten Management – Restart Agency

Restart Agency is een artiestenmanagement gericht op het begeleiden en positioneren van artiesten. Veel artiesten krijgen te maken met veel mediadruk en wanneer zij iets doen wat niet de bedoeling is geweest komen zij vaak opgezadeld te zitten met een hoop problemen. Dit kan met iedereen gebeuren, ook artiesten die van zichzelf weten dit nooit te ondervinden. Een goede begeleiding staat bij Restart Agency voorop, op deze manier kan de artiest op een goede positie doorgroeien. Een goede relatie en transparantie zijn dus de kenmerken van Restart Agency. Zoals de naam Restart zegt begeleid het team de artiesten om een nieuwe plek in de artiestenwereld te pakken en om hun dromen waar te maken.

Audiovisueel – AmFee Productions

AmFee Productions is een videoproductiebedrijf bestaande uit vier enthousiaste ondernemers. AmFee Productions focust zich op het in beeld brengen van de gehele sfeer en uitstraling van de organisatie van de opdrachtgever. Zij doet dit door op een creatieve, moderne manier en door mee te denken op creatief vlak. AmFee staat voor de ‘Ambiance’ en ‘Feeling’ van de opdrachtgever die worden overgebracht in de video’s.

Audiovisueel – Intervention Productions

Intervention Productions is een productiebedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van entertainende commercials. Met de creativiteit en passie voor film en muziekindustrieën van onder andere Hollywood, gaat het te werk door middel van storytelling, waardoor een commercial op de meest unieke en fantasierijke wijze geproduceerd wordt.

De letterlijke vertaling van intervention is “to come in between”. Intervention Productions komt tussen wensen en problemen van klanten om deze waar te maken en op te lossen en te ‘’streven naar de beste kwaliteit, met een kwalitatieve prijs.’’
Hoe kort of hoe lang uw commercial ook is, Intervention Productions zorgt ervoor dat zowel uw behoeftes als die van uw klanten gevoed worden op een bijzondere manier.

Audiovisueel – Eyeopener Productions

EyeOpener Productions is een productiebedrijf dat staat voor uitdaging en focust zich op opdrachten die niet voor de hand liggen. Geen standaard filmwerk, Eyeopener heeft oog voor unieke en uitdagende concepten. Onze passie is uw vraag vertalen naar unieke en spannende beelden. EyeOpener geeft graag aandacht aan onderwerpen waar mensen het liever niet over hebben of juist nog onbekend zijn bij de doelgroep. EyeOpener is een rebels productiebedrijf, op het randje van de wet en gaat graag alle uitdagingen aan.

Evenementen Management – Touch Events

Touch Events is een jonge onderneming met een frisse blik op de evenementenwereld waarbij interactie centraal staat. Deze interactie is er zowel tussen de bezoekers van evenementen onderling als tussen de bezoeker en de organisatie. Er wordt op een interactieve manier gezorgd voor een invulling van onderbrekingen waarbij de bezoekers onderling en de organisatie nader tot elkaar komen. Hieruit kunnen nieuwe netwerken ontstaan of gerichtere verkoopactiviteiten. Ook de organisatie van het evenement heeft baat bij deze informatie. Door dit toe te passen op zakelijke evenementen wordt het samenbrengen van de bezoekers op basis van interesses ideaal benut om de netwerken te vormen.

Evenementen Management – Impulsion Events

Impulsion Events v.o.f. is een startend bedrijf op het gebied van jubileum evenementen. Zij werken vanuit verschillende flexplek locaties van Tauro in het werkgebied Noord- en Zuid-Holland. Impulsion Events heeft als doen geen evenementen maar herinneringen te organiseren. Impulsion streeft dit na door altijd de beste kwaliteit te leveren, innovatief te werk te gaan in zowel omgang met opdrachtgever als in de uitvoering van het evenement.

Daarnaast willen wij maximaal out of de box ideeën leveren, een extra belevenis creëren en als laatste meest unieke wil Impulsion events inzetten met prikkels op de vijf zintuigen.

Dat laatste is iets unieks aan ons product en zal ons onderscheiden van onze concurrenten in deze branche.

Evenementen Management – CHOIX Events

CHOIX Events is een onderneming die interactieve evenementen wil organiseren. De onderneming zal op business to business niveau te werk gaan. CHOIX Events maakt deel uit van de beleveniseconomie. CHOIX Events hecht waarde aan ‘Customer Experience’ en klantbetrokkenheid en voegt meerwaarde aan haar evenementen toe, door de doelgroep keuzes voor te leggen.

Voor CHOIX Events is publieksparticipatie een belangrijke waarde. De onderneming vindt het belangrijk dat de bezoeker zich betrokken voelt bij het evenement en zich bediend voelt naar zijn/haar behoeften. De bezoekers dragen een gelijke passie wat verbondenheid creëert. De keuzes hebben betrekking tot het verloop van het evenement.

The CHOIX is yours!

Nieuwe Media – NewLines Productions

NewLines Productions is een B2B bedrijf wie expert is in het ontwikkelen van social mediastrategieën. Naast de strategie ontwikkelen van deze social media platformen kan NewLines Productions naast het uitwerken van deze strategie ook advies geven over de al bestaande social media platformen om deze zo nodig te verbeteren. Onze dienst bestaat dus uit meerdere services, namelijk social media uitbesteding, social media beheer, en coaching. Vanuit verschillende denkwijzen en specialisaties van de werknemers komen deze op een punt samen waardoor het NewLines Productions bijzonder maakt.