Ik heb voor het vakgebied evenementen gekozen. Dit omdat ik later een eigen evenementenbedrijf wil hebben. Het liefst ga ik daar later clubfeesten mee organiseren. Met dit NEWb project wil ik meer ervaring opdoen binnen deze branché. Het lijkt me leuk om evenementen te organiseren en NEWb wordt de volgende stap om te kijken of het wel echt wat voor mij is.

Tijdens het project heb ik de rol als creatief manager en eindredacteur op mij genomen. Dit is de eerste keer dat ik een creatieve rol op me heb genomen, maar dit lijkt me een erg leuke rol.

Iedereen is verschillend en heeft andere kenmerken. Dit zijn de kenmerken die ik heb, waarvan ik denk dat ze goed van pas kunnen komen tijdens het project:

  • Samenwerken
  • Professionele werkhouding
  • Georganiseerd en rustig

Ik doe mijn best om een zo goed mogelijke samenwerking te hebben met de andere groepsleden binnen het project. Als ik iets niet goed begrijp, dan vraag ik of andere leden misschien iets meer uitleg kunnen geven of tips hoe het beter kan. Ik sta open voor opbouwende kritiek over mijn gemaakte opdrachten.

Ook naar mijn mening een goede eigenschap dat ik erg me best doe om de opdrachten zo goed mogelijk te maken. We worden opgeleid tot professioneels binnen de media & entertainment management. Ik probeer mijn opdrachten zo goed mogelijk te onderbouwen

Als laatste heb ik dat ik best georganiseerd te werk ga en rustig ben binnen de groep. Ik doe me best om alles op tijd af te hebben en van tevoren een start te maken zodat ik niet hoef te haasten om iets in te leveren. Ik vind het best fijn als ik van tevoren kan beginnen aan mijn werk, zodat ik alles rustig aan kan doen en het zo goed mogelijk kan inleveren.

Met NEWb wil ik een paar dingen leren. Ik wil meer leren over evenementen en het organiseren ervan en daarnaast wil ik ook meer ervaring opdoen binnen deze branche. Ik denk dat NEWb daar ideaal voor is. Ook de ervaring die dit project met zich meebrengt vind ik erg fijn. Het is een uitdaging om er iets moois van te maken en daar ga ik me best voor doen.

The Choix is yours!