Wat is NEWb?

NEWb Entertainment Den Haag is hét leerwerkbedrijf van de opleiding (International) Media en Entertainment Management  van hogeschool Inholland Den Haag.

Tweedejaars studenten doorlopen gedurende een semester het leerwerkbedrijf NEWb Entertainment, waarbij zij starten met het opzetten van hun eigen onderneming binnen de branches Audiovisueel, Evenementenmanagement, Artiestenmanagement en Nieuwe Media. Na het pitchen van hun onderneming gaan de studenten aan de slag voor verschillende opdrachtgevers, zoals Gemeente Den Haag, TEDX Binnenhof , ROC Mondriaan en het Gemeentemuseum. Denk hierbij aan het organiseren van een event, het produceren van een bedrijfsfilm of videoclip en het managen van een opkomende band.

Missie Newb Den Haag

NEWb Entertainment, where students learn to dare. De visie van NEWb Entertainment is dan ook om studenten uit te dagen verbinding te leggen met het werkveld. Door te werken voor externe opdrachtgevers ontwikkelen de studenten zich tot innovatieve creatieve ondernemers.

NEWb Entertainment werkt met twee semesters per collegejaar, van september tot februari en van februari tot juli. Gedurende het huidige NEWb Entertainment semester zijn 27 studenten onderverdeeld in vijf groepen. Alle groepen worden begeleid door het Studenten Management Team van NEWb Entertainment en door een team van expert docenten.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe opdrachten en uitdagingen dus bent u geïnteresseerd, stuur NEWb Entertainment dan vooral een bericht via het contactformulier, zodat wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.