Triple Ace Advisors

Triple Ace Advisors is een managementadviesbureau, dat zich richt op het middelbaar en hoger beroepsonderwijs en wetenschappelijk onderwijs. Wat Triple Ace Advisors wil bereiken is het ontlasten van de docent bij projectwerk en de studenten op diverse vlakken adviseren en coachen. De diensten en taken die daarbij gegeven worden zijn adviseren, coördineren, coachen en projectmanagement. Triple Ace Advisors levert maatwerk, geen enkele situatie is exact hetzelfde en dit team vindt het belangrijk dat voor elke situatie een oplossing bedacht wordt dat naadloos aansluit op het probleem.

Binnen Triple Ace Advisors zijn er drie krachten die bij elkaar komen om op een creatieve oplossing te komen dat precies past bij de opdrachtgever. Het team van Triple Ace Advisors levert maatwerk, is flexibel en houdt van uitdagingen. Vandaar de slogan “Three of a kind”. Elk lid binnen het team heeft haar specialiteiten en heeft hetzelfde doel voor ogen.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe opdrachten en uitdagingen dus bent u geïnteresseerd, stuur NEWb Entertainment dan vooral een bericht via het contactformulier, zodat wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.